Post by wieresicamant on Mar 15, 2022 9:40:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Don\u0027t Starve: Pocket Edition IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за више новчића ▞▞▞
▞▞▞ Don\u0027t Starve: Pocket Edition 2022 version ▞▞▞
Нова грешка: Игра се више не отвара, поправите. Притиснем апликацију и брзо се враћам на почетни екран након секунд-две. Очистио сам кеш у нади да ћу га поново покренути, али и даље није.
Мој једини проблем са овом игром је тај што сваки пут када уђете у дубину 2 пећине ваша игра се замрзне и руши ако можете да решите овај проблем, ја бих овој игри дао невероватних 5
Волите ову игру на рачунару, али је немогуће играти на телефону! Све је превише мутно. Мени и трака здравља итд. нису, што значи да је то проблем саме игре. Подешавања не пружају никакве поправке за ово. Надам се да ће програмери учинити нешто по том питању
Игра је 5* и зато сам је купио. Али да имате исте проблеме са преузимањем скоро три месеца тешко је поверовати чак и након ажурирања. То је разлог за 2*. Игра се преузима на мој телефон, а затим тражи да преузмем другу датотеку када отворим игру. Онда се сруши. Молимо програмере. Постоји ли начин да се ово поправи. Очистио сам своју кеш меморију и ресетовао телефон на фабричка подешавања толико пута. Прошао је кроз све проблеме. Али и даље исто питање.
Контроле су ужасне, чине игру готово немогућом за играње.
Само невероватна игра, једна ствар је лоша, понекад нема реактивности.
одлична игра, најбоља на мобилном уређају. Волео бих да поправе све што је оставило апликацију и рушило ствар.. стварно је узнемирујуће што морате да учитате своје последње чување због грешке.
Don't Starve: Pocket Edition הרפתקאות ygxd
Don't Starve: Pocket Edition Sarguzasht puht
Једва функционалан, у менијима сваки клик може добити погрешан простор и када сам коначно почео да играм, лик је само трчао у круг док је камера наставила да се окреће, у једном тренутку се отворио мени за прављење без могућности да га затвори и тада нисам могао да урадим било шта друго осим да затворите игру, не ради довољно добро да оправда новац који сам вам дао
Ова игра је веома забавна, добија 5 звездица, али озбиљно ми се свиђа како су је направили тако да и мобилни играчи могу да је играју, контроле док су тешке у почетку се лако навикну!
Имам проблема са контролама када играм игру 15 минута и више. После тога све контроле не раде! Не може се сачувати напредак, не може ништа!
Из неког разлога, неће ми дозволити ни да га играм..
Има опцију тастатуре, али не може да користи ВАСД за кретање. Желео бих да вратим новац.
У почетку је прилично тешко, али када се ухватите у коштац, постаје све лакше и лакше
НЕ АЖУРИРАЊЕ ИГРЕ НА ДОДИРНОМ ЕКРАНУ коначно су додали контроле на екрану на додир. Сада коначно могу да играм игру
Оптимизујте контролу. Тешко је посадити или ставити нешто близу лика јер ћемо уместо тога отворити инвентар. А постављање зида је веома тешко јер не знамо где га заправо градимо, молим вас да бар означите као када стављамо ватру или машине. Игра је сјајна и забавна, али лоша контрола је све уништила.
Не могу да играм игру. Мисли да имам повезан КСБок контролер. Уопште не могу да отворим мени за израду и могу само да се крећем и узимам предмете.
Лично мрзим да овој игри дам једну звездицу, али се неће инсталирати. Преузеће све податке, али одбија да их инсталира и руши се. Покушавам да играм на Сони Кспериа 1 ИИ.
Anatra di frutta Rompicapi clg
Ово је невероватна игра, али постоји познат проблем са архипелагом у режиму авантуре где се на првом острву не појављује црвоточина. О томе се нашироко извештава на интернету последњих неколико месеци. Молимо поправите или у супротном нема разлога за наставак играња. Архипелаг је био мој свет 4...то је само потрошено много труда јер нема начина да се настави даље.
Ова игра је прилично забавна, али једини проблем је кашњење када дође до уштеде и немогућност да правилно изградите зидове и случајно ударите друге ствари осим тога 5 долара за ову игру вреди тога
Свиђа ми се Дон'т Старве, обожавалац сам откад га је мој брат купио на Стеам-у ко зна колико давно, али када играм на мобилном телефону, једноставно ми се чини да нема довољно простора за истраживање, не можеш ходати више него отприлике 30 стопа пре него што улетите у воду, онда морате да пратите периферију мапе да бисте пронашли најмању стазу до другог малог дела површине окруженог водом
ово је једна од најбољих игара које можете добити на мобилном уређају. графика је невероватна, игра је ван топ листа, и осећа се као у верзији за конзолу. честитам Девс-има што су направили тако сјајну игру. уз сјајну мешавину забаве и изазовне игре, не можете а да не волите ову игру.
Ова игра је тако лоша, свидела ми се игра на ПС4, видела је овде у продавници и такође сам је купила. Игра има грешке, не учитава се и једва се игра, не може ништа да прикупи, само помера карактер. Желео бих рефундирање, ако не, претпостављам да ћу га играти на пс4 уместо на мобилном.
Имам Самсунг галаки ј3 Луна про и ова игра ми се уопште неће отворити. Отвара се, а секунд касније се затвара и каже да је заустављен. Покушао сам да га деинсталирам, ослободим простор, проверим да ли постоје ажурирања, поново покренем телефон и ништа не ради. Чекам одговор од подршке, али ја сам то платио и тужан сам што не функционише.
Волим ову игру, али нисам баш добар у њој и волим да уређујем свет како бих га мало олакшао. Али кад год одем да променим подешавања и притиснем примени, враћа се на подразумеване вредности. Променићу на пет звездица када се ово поправи.Постоји проблем са звуком. Његов лош абд се стално искључује и не знам како да то поправим. Недавно сам играо ову игру годинама и имам проблем. Поправите то како бих поново могао да уживам у овој игрици.
Волим љубав ЉУБАВ Донт Старве! Заиста сам срећан што је Клеи задржао игру сличном на свим платформама, као и што има боље контроле од већине игара џепног издања! Као ПЦ плејер, контроле на додир су биле мало незгодне у почетку, али сам научио да контролишем све касније. Волите оно што радите Клеи!
Игра звучи и музика је збркана. Понавља се поново. Волим га, али волећу да га играм са звуцима. Али када га укључим, понавља се изнова и изнова.
Don't Starve: Pocket Edition Nuotykių gvcq
Свиђа ми се, заправо, Дон'т Старве, али ово је најгори начин да се игра само помоћу контрола. Нисам је много играо, па би се можда навикли, али сигурно не осећам потребу када нисам ограничен само на то да ово играм на свом телефону.
Одлична игра, али након ажурирања квалитета живота игра се више не може играти на мом телефону. Само се замрзава на првом екрану. Телефон је андроид галаки с7 са директном мрежом за разговор.Дао бих да не гладујем одличну игру 5/5, али користим контролер јер ми је лакше осим што користим ПлаиСтатион4 контролер, али се на њега гледа као на Ксбок контролер који не поседујем па ми је тешко да уживајте у овој игри желео бих да могу да играм са ПС4 контролером.
Дивна игра, дефинитивно вреди новца. Једва можете да уочите разлику између оригиналне игре и џепног издања. Можете ићи у подземље, борити се са свим шефовима и још много тога! Нема шансе у паклу да бих ово оценио испод пет звездица! Хајдемо Клеи Ентертаинмент, наставите да правите ове невероватне игре. Волим стил ликова и ситне детаље са одличним смислом за хумор. Најбоља игра икада, боља од Фортните-а и Цалл оф Дути-а.
Неупотребљив због грешке у контролеру, не могу да радим ништа осим ходања и подизања предмета. Волим све што је Клеи направио на рачунару, али контроле за џепну верзију ДС-а су бескомпромисно лоше.
Нема проблема са контролама или грешкама за разбијање игре, али опет, користим галаки ноте 8 тако да оловка чини кретање много лакшим. Када је на распродаји, ова игра је толико вредна тога, сатима заразне забаве.
Потпуно невероватно.. Без питања -Тоталлинотахацкер
Тешко је радити неке ствари. Да, знам да је телефонска верзија некада била тежа за играње. Али могао бих да смислим нова подешавања како би џепно издање било много лакшим и пријатнијим за играње.
Невероватна игра у сваком случају. Међутим. Пазите. то је интензивна игра ако имате заиста јефтин стари телефон. не може да ради, али све док имате полуажуран телефон. требао би бити добро. ова игра може одузети сате вашег живота. на добром путу
Не ради на мом Пикел-у 3. Игра почиње да се учитава, а затим се сама затвара пре него што уопште стигнем до главног менија. Покушао сам да деинсталирам, а затим поново инсталирам, али и даље не ради.не могу ни да прођем поред главног менија. сваки пут када покушам да учитам свет, приказује ми екран са грешком. у основи сам управо платио пет долара за игру коју не могу ни да играм.
Волим ову игру, али последњих неколико дана сваки пут када покушам да је играм отвара се, па замрзава и онда каже да апликација не реагује што је веома узнемирујуће и фрустрирајуће ако ми можете помоћи са овим проблемом.
Ова игра је буквално невероватна, стварно ми се свиђа! Једини разлог зашто ово добија 4 звездице је тај што мислим да још нису готови са развојем игре. 9/10 ⭐
Велики обожаватељ игре на ПЦ-у, али на мобилном уређају једноставно није забавно, превише времена проводите фрустрирајући се контролном палицом и њеним недостатком одговора да било који елемент забаве излази из прозора. Поправите контроле!
Постоји велики број грешака које ме спречавају да овој игри дам пет звездица. Половином пута када отворим апликацију звук се удвостручи, сваки пут када играм морам да престанем да играм, не зато што желим, већ зато што је игра престала да ради и пала, или зато што постоји грешка која ми не дозвољава да радите било шта осим померања, без израде, подизања било чега или интеракције са предметима, у суштини софтлоцк. Молимо поправите игру тако да се може играти и угодније.
Добро ако желите мобилну верзију игре. Лично, више волим миша и тастатуру, тако да су ми контроле мало чудне.
Ова игра је некада била невероватна, али сада се заглавила на главном екрану, а затим се угаси говорећи „Нажалост, ова апликација је стала“. Покушао сам да га поново преузмем и да направим више места на свом телефону и свему томе. Молим вас помозите
Сруши сваки. Платио сам за ово и не могу ни да играм. Озбиљно љут. Имам ову игру на рачунару и играм је годинама. Хтео сам поцјет издање али чим га отворим ствар се руши. Одбаците новац.
Don't Starve: Pocket Edition ماجراجویی pnqq
После сати и сати игре, само још једном умрете, овог пута од хладноће, јер је игра изненада одлучила да је сада зима и да нисте спремни. У сваком случају, никада немате времена да радите било шта. Игра очигледно није оптимизована за џепно издање. Ако желите да испустите било шта из инвентара на земљу, предмет наставља да отвара инвентар ако не пада на горњу половину екрана. Горе од тога да одаберете нешто када је инвентар пун. Игра ће сваки пут отварати инвентар
Грешка, не могу да инсталирам игру на свој Самсунг Ноте 10. Добија се порука о грешци која каже „Не могу да инсталирам Дон'т Старве: Поцкет Едитион“. Покушао сам поново инсталирати и друге кораке и ништа не ради. Нисам задовољан куповином.
Don't Starve: Pocket Edition Avanture lgi